Sistema Interactiu d'Informació Empresarial

COMERÇ INTERIOR I DISTRIBUCIÓ
 
Gironantic
Els propers dies 30 de març, 1 i 2 d'abril trobarem al recinte firal de Girona la fira Gironantic, on l'oferta a exposar són antiguitats. A la darrera edició va haver-hi la participació de 37 expositors, en una superfície neta d'exposició de 2.600 m2.
( i ) http://www.firagirona.com


Fira de les 40 hores de Ripoll
Els propers dies 31 de març, 1 i 2 d'abril novament tindrà lloc la Fira de les 40 Hores de Ripoll - Fira Multisectorial. El nom de 40 hores respon a què, antigament, els dos últims dies de quaresma i el diumenge de Passió, el Santíssim romania exposat durant quaranta hores al monestir. Avui la fira serveix com a aparador dels productes que s’elaboren i es negocien a la comarca i comprèn des dels estands comercials fins a les típiques parades. Per donar-hi un caràcter més festiu també es porten a terme actes lúdics. La inauguració serà el divendres 31 de març a l'espai firal del passeig St. Joan.
( i ) http://www.ajripoll.orgINFORMACIÓ CAMBRA
 
La Cambra fa oficial el futur trasllat de l’Escola d’Hostaleria a Figueres
Amb la signatura del conveni, acte que va tenir lloc el passat dia 22 a l’Ajuntament de Figueres, la Cambra ha fet oficial el futur trasllat de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà a l’edifici que la Fundació Miquel construirà al costat del nou Institut d’Educació Secundària, a partir de la cessió dels terrenys per part del consistori. El President de la Cambra ha qualificat la signatura com una fita històrica per al sector turístic empordanès, pel fet que, gràcies a l’acció coordinada de les institucions i la Fundació Miquel, es podrà reunir en un mateix centre les ofertes de formació professional, ocupacional, contínua i educacional adreçades a l’hoteleria i la restauració de la comarca de l'Alt Empordà.
( i ) Cambra de Girona - Gabinet de PremsaJORNADES I CONFERÈNCIES
 
Conferència "La necessària racionalització dels horaris per una major productivitat"
El proper 29 de març es celebrarà un dinar del Club Directiu, organitzat conjuntament per l'Associació Gironina d'Empresàries (AGE) i Tribuna de Girona, dins el cicle "Les eines per a una societat millor", amb el Sr. Ignacio Buqueras, Empresari i president de la Comissió Nacional per a la racionalització dels Horaris Espanyols i la seva Normalització. La conferència tindrà lloc a les 13.00h i posteriorment es celebrarà el dinar col·loqui. Les places són limitades i cal fer la reserva anticipada a través d'email: comunicacio@tribunadegirona.com o a través de la web.
( i ) http://www.tribunadegirona.com


Jocs Inter Empreses
El cap de setmana del 17 i 18 de juny s'organitza la segona edició dels Jocs Inter Empreses, una competició esportiva entre organitzacions amb activitat a Catalunya (mercantils, privades o públiques) que es consolida com una cita anual entre empreses i esport, amb l'esperit de potenciar la cohesió, la motivació i la comunicació interna i alhora ofereix una plataforma de trobada amb gent d'altres empreses i sectors. El caràcter solidari d'aquesta iniciativa permet també a les empreses fer un exercici de responsabilitat social. L'edició 2005 fou solidària amb els damnificats del "tsunami" i la propera edició ho serà amb l'Àfrica, canalitzant els beneficis cap a les fundacions UMBELE (fundada per l'economista Xavier Sala Martín) i CAMPANER (fundada pel mallorquí Pep Campaner). El dia 1 de març va començar la data d'inscripcions i finalitzarà el dia 26 i 31 de maig, depenent de les activitats.
( i ) http://www.jocsinterempreses.com


Conferència "Ciència, art i revelació"
Aquesta conferència tindrà lloc el proper 30 de març de 2006 a les 20.00h a l'Auditori Narcís de Carreras de "la Caixa" i anirà a càrrec del Sr. Jorge Wagnesberg, Director de l'Àrea de Ciència i Medi Ambient de la Fundació "la Caixa". Les places són limitades i cal fer la reserva anticipada per telèfon al 972 41 31 06, per email: comunicacio@tribunadegirona.com o a través de la web.
( i ) http://www.tribunadegirona.com


Jornada "La política Euromediterrània i la política de veïnatge"
El Centre de Documentació Europea Oficina de Relacions Exteriors de la Universitat de Girona organitza la jornada "La política Euromediterrània i la política de veïnatge: un nou programa de cooperació econòmica, social i cultural per als pròxims cinc anys?" el proper 31 de març a la Sala de Graus de la Facultat de Dret de la UdG.
( i ) Eva Monge, telèfon 972418218


El Centre presenta el llibre "El Somriure dels Ulls"
L'Agrupació de comerciants El Centre presentarà el seu cinquè llibre el dia 3 d'abril de 2006 a les 11.00h a la sala d'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona. "El Somriure dels Ulls" és un recull fotogràfic de les festes i activitats a l’aire lliure que fan bategar el cor del centre de la ciutat; una barreja de tradició i modernitat, de tendències i preferències, mostres d’oci, cultura i comerç que fan viva la ciutat i viure els seus ciutadans. Cada imatge, obres del fotògraf gironí Pep Iglesias, van acompanyades de les impressions, records o manifestacions de personatges coneguts de diferents àmbits. L'acte estarà presidit per l'alcaldessa Anna Pagans, Josep Mª Noguer, Enric Mirambell i Pep Iglesias.
( i ) El Centre, telèfon 972486107
Pot donar-se de baixa o modificar les seves preferències a http://www.cambragirona.org/siie
   
Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona
Gran Via Jaume I, 46 - 17001 - Girona
Tel. 972 41 85 00 - Fax 972 41 85 01
Adreça electrònica : serveiinformacio@cambragirona.org

La Cambra de Comerç de Girona no es fa responsable de les informacions facilitades per
empreses ni de les opinions dels seus col·laboradors.S'autoritza la reproducció dels seus
continguts sempre que es faci referència a la seva procedència.

La Cambra de Comerç de Girona disposa d'una base de dades de caràcter personal, que fa servir per mantenir-lo informat dels aspectes relatius a l'àmbit empresarial, funció que li és reconeguda legalment com a Corporació de Dret Públic.

D'acord amb la Llei de Serveis de la Informació i el correu electrònic, cal el seu consentiment per rebre la informació mitjançant correu electrònic. Si no està interessat en rebre informació de la Cambra de Comerç de Girona, preguem ens ho comuniqui a cambra@cambragirona.org.

Copyright © 2003 Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona . Tots els drets son reservats.